Глумица Мина Лазаревић једна је од омиљених жена на нашој јавној сцени, а симпатије публике стекла је још крајем деведесетих, када је заиграла у серији "Породично благо".

Тада је, као млада глумица, све одушевила улогом Чупке, а недуго пре тога је шармирала и џез пијанисту Александра Милетића, с којим је убрзо затруднела.

Мина и музичар добили су потом сина Луку, а занимљиво је да је глумица имала тек 22 године и да је била студенткиња треће године факултета.

Фото: Д. Миловановић

 

 

Мина и њен бивши супруг данас могу да се похвале изузетним односом и она у њему има велики ослонац.

– Имамо пуно искуства, свашта смо прошли и у бендовима и овако као дуо, и просто волимо да радимо заједно. Од њега имам увек велику подршку и то ми много значи – казала је глумица.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Глоси

 

 

Занимљиво је да је њихов син дошао на свет свега два месеца пре него што је Мина добила улогу Чупке у "Породичном благу".

– Лука је већ човек. Ја њега више не виђам, него што га виђам. Са 22 сам га добила, није то толико ни рано. Са њим бројим године живота и каријере. Родила сам га и после два месеца сам добила Чупку да играм, што ми је у том моменту као дипломираној младој глумици било врло значајно – изјавила је глумица у једном интервјуу.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".