Наиме, како преносе медији, Анита и Бојан били су у браку 22 године, а крах њихове љубави успели су све до сада вешто да сакрију. Ипак, Бојан је релативно брзо наставио даље, па се на његовом Фејсбуку може видети његов емотивни статус - од марта 2022. године њему стоји да је верен са другом женом.

Иначе, Анита и Бојан дуго су се борили за потомство, о чему је она увек отворено говорила и истицала да јој је у тој борби супруг велика подршка.

- Десет година сам водила тешку борбу да постанем мајка, нажалост безуспешно. Вантелесна оплодња велики је атак за организам. Тело је почело да се буни и зато сам одустала. Имала сам потребу да поделим тај проблем са женама које су у истој ситуацији као ја, а немају довољно информација. Отворено сам говорила да је нормално да жена и мушкарац не могу да имају децу и да је нормално да се на томе ради, да је медицина напредовала и да има решење. Чак сам отворила „е-маил“ адресу преко које су жене могле да ми се обраћају и постављају питања. Када су почела да ми стижу писма, видела сам колико је важно што сам јавно проговорила о тој теми - причала је глумица.

Фото: репринт ТВ Новости

 

 

- Преболите много тога у животу, па и то. Нађете задовољство у другим стварима јер схватите да је то једноставно тако. Људи се роде хендикепирани и живе са тим. Постоје људи који остављају своју децу и живе са тим, што је страшно. Постоје и они који не остављају своју децу, али их злостављају или деца малтретирају родитеље. И то је страшно, али то је живот. И ово је живот и може да буде леп. Бојан је диван. Њему верујем најдуже и зато највише. Дивим му се што ме разуме и трпи. Често ми треба самоћа, мало мужева би то трпело - говорила је Анита.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".