Млади певач Михајло Веруовић Војаж, наводно, већ неко време ужива у вези са Ђином Џиновић, ћерком Хариса и Мелине Џиновић.

Иако је Ђина прошле године истакла да су она и Војаж као "бата и сека" и да већ има дечка, очигледно није тако.

Фото: АТА имагес

 

Наиме, на Инстаграм профилу Војаж је објавио стори како девојку држи за руку, док се на Ђинином Инстаграм профилу на фотографији коју је објавила могу видети идентични нокти, што су многи повезали и помислили да је она заправо та девојка.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ђинаџиновиц

 

Њих двоје су, поред ових "сличности" заједно у једном локалу, где су се све где су се све времее смејали и били блиски.

Подсетимо, извор је пре извесног времена потврдио приче да су Војаж и Харисова наследница у вези.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

- Ђина и Војаж су се упознали преко Андреја, који се с њим дружио и пре него сто је Војаж почео да се бави певањем. То је и сама Ђина једном признала. Он је њој увек био симпатичан, али у почетку уопште није размишљала о томе да би они могли да буду пар, јер је била лудо заљубљена у Андреја и нису се раздвајали. Међутим, она и Михајло су с временом почели да се интензивно дописују, али и да се виђају сами без знања Андреја, који је имао пуно обавеза према Црвеној звезди у којој је тада играо. Мало-помало, њих двоје су се зближили и смували.

- Договорили су се да то крију неко време, и то највише због Андреја, али и Војажевих фанова. Она је хтела да с Ђурићем поразговара пре његовог одласка у Словенију, али је он неколико дана пре тога пронашао њихове заједничке поруке у телефону. Јако се разочарао због издаје. Она га је молила да јој опрости, признала му је да гаји емоције према Михајлу и да је то јаче од њих. Тада су и раскинули. Одмах након тога Андреј је отпратио Ђину и свог дојучерашњег пријатеља Војажа са Инстаграма и свуда их блокирао. Остао је у добрим односима само с Ђининим братом Каном, кога једино и прати на друштвеним мрежама.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".