Она је виђена у једној новосадској коцкарници са пријатељима. Они су срећу окушали на слот апаратима, а Бобакова је новац убацила у чак два апарата.

Фото: Н. Скендерија

 

Ово није први пут да је Барбара у коцкарници, неретко са друштвом покушава да на овај начин повећа приходе, а колико јој то иде од руке није познато.

Барбара и Дарко су прошле године били на заједничкој турнеји у Америци, где су у само једној коцкарници изгубили 6.000 долара. Њих двоје су тада за медије признали да су прокоцкали новац за обиласке, али је Лазић истакао да ће то све брзо повратити.

- Тачно је да смо били у коцкарници, али смо добро прошли! Могло је да буде и горе! Да сам био сам, ко зна колико бих пара потрошио јер немам границу, али срећа па је Барбара разумнија. Она је инсистирала да станемо кад је већ било критично, па смо потрошили око 6.000 долара. Безвезе је јер смо планирали те паре да потрошимо на обиласке, али свакако радимо овде, имамо доста заказаних тезги, па ће све то да се поврати - рекао је тада Дарко, а Барбара је истакла да иако је Дарко порочан, она чини све да не претерује ни у чему.

(Република)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".