- Сваке године долазим овде код мог великог пријатеља у Кумбору и ово овде је рај. Пронашао сам своје уточиште на мору, овде ћу бити 10 дана са породицом и онда се враћам на посао.

Фото: Јутјуб принтскрин/Звезде Гранда Специјал

 

Шта си на мору највише тата, певач, риболовац или супруг?

- Све. И спасилац и тата и мама, да се не наљути супруга и риболовац. Ухватим кривину када захлади и одмарам свој мозак.

Као страствени риболовац, колико се разликује пецање на мору и на реци?

- Пеца се на удици и у мору и у реци, али на мору је риба другачија. Морам да признам да сам неискусан што се тиче пецања на мору, већи је изазов.

Да ли је за тебе одомор у Црној Гори прави одмор?

- Ја волим Црну Гору, имам пуно пријатеља, почели смо одатле да се бавимо музиком, прва турнеја је била овде, из Будве смо кренули 2005. године и тако је све почело.

Када се каже летња турнеја и прва постава „Звезда Гранда", шта ти прво падне на памет?

- Било нам је лепо, било нам је дивно. Најлепши период мог живота, а надам се и њиховог. Другачије је време било, лакше, лепше и срећније се живело, има гомила анегдота. Има доста критика на мој изглед, али ја не могу да изгледам као пре 20 година, али ово сам ја, нажалост старимо.

Фото: Инстаграм принтскрин/nikolicnemanjafb

 

- Не сметају ми, али ја не могу да их разумем. Ја им чак одговарам са смајлићима, али нека погледају себе од пре 20 година и можда ће видети о чему се ради. Мислим да је проблем зато што се бавим јавним послом.

Колико се разликују „Звезде Гранда" данас и некада?

- Ми смо имали тада ту неку озбиљну причу, можда зато што смо били први и цео тај пројекат је био јако успешан. Имали смо светску турнеју од Америке до Аустралије, проживели смо свашта, било је феноменално и то је период који се неће вратити.

Је л' се дешавало да имате по неколико наступа заредом у различитим државама, како сте то подносили?

- Дешавало се да смо данас у Будви, сутра у Грачаници, прекосутра на Охриду и тако... Одемо у Бијељину, каже Тања: „Добро вече Брчко", нисмо знали ни где смо ни шта смо, али то је било лепо. Десило се то да смо били у Гелзенкирхену, да смо стигли у 4,5 ујутру и Жика Јакшић нам објасни како је фрка за хотел и спавали смо на даскама где чобани спавају. Испод нас краве, бикови, волови које видимо кроз даске, мирис сачувај Боже јер нисмо имали где, таква је била ситуација није био хотел. Сутрадан спавамо у луксузном хотелу у Вегасу, свако има своју собу, а јуче смо били у штали.

Да ли мислиш да су данашњи певачи свесни тога?

- Мислим да тога више нема. Ми смо буквално живели у комбију, било је ту свега и свачега, ми смо се волели и свађали, што је сасвим нормално, али било је лепо.

Са ким си се ти највише свађао?

- Са Славицом Ћуктераш. Дуго нисмо разговарали, али онда је њен супруг пожелео да певам на рођењу њиховог детета и тада се све решило. Ја њу много волим и драга ми је и данас ставрно све супер, све сјајно.

Фото: АТА имагес

 

Ко је од вас направио највећу каријеру?

- Сигурно Тања Савић. Она има нешто у себи, неки фактор x , њу су људи одувек волели. Њен први албум, имала је 9 песама, 9 хитова и дан данас има хитове, ради са јаким сарадницима и то је разултат свега тога.

Да ли би волео да се поново окупите и наступите заједно?

- Ја о томе причам већ неко време. Можда би требало нас шестро да направимо нешто и обележимо 20 година. Сви смо ми остварени певачи, мање или више, имамо своје хитове и то би био пун погодак да се деси.

(Грандонлине)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".