Неименовани тинејџер (17) одлучио је да му је телефон далеко важнији од брака, па је супругу заменио за нови мобилни. Трампио је супругу за нови Ајфон.

Фото: Профимедиа

 

Невероватну вест пренели су сви тамошњи портали, а кажу и да је велико питање како би та несрећна девојка (26) завршила да се у све није умешала полиција која је упала у силне проблеме током акције спасавања.

Наиме, када су ушли у село у намери да девојку врате кући, службеници су налетели на разјарене мештане којима није пало на памет да тако лако пусте сироту девојку да оде.

Фото: Профимедиа

 

 

Протествовали су, тврдили да су је поштено платили, али је на крају ипак некако избављена из стравичне ситуације.

Младић и девет година старија девојка упловили су у брачне воде пре само месец дана, међутим након што се њему указала прилика да набави нови апарат, хладно је продао мушкарцу старом 55 година.

Фото: Профимедиа

 

 

У свом селу је рекао да га је напустила, али након што је њена породица одбила да поверује у ту верзију, о свему је обавестила полицију која је тој девојци, срећом, успела да уђе у траг.

- Признао нам је шта је учинио током испитивања. Тим из Баланжира отишао је у Ражастан како би ушао у траг жени. Међутим, тамошњи мештани нису допустили да је одведемо са собом, инсистирали на томе да је поштено купљена. Није било лако вратити је кући - изјавио је неименовани полицајац, чије речи преноси портал Hindustan Times.

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".