Neimenovani tinejdžer (17) odlučio je da mu je telefon daleko važniji od braka, pa je suprugu zamenio za novi mobilni. Trampio je suprugu za novi Ajfon.

Foto: Profimedia

 

Neverovatnu vest preneli su svi tamošnji portali, a kažu i da je veliko pitanje kako bi ta nesrećna devojka (26) završila da se u sve nije umešala policija koja je upala u silne probleme tokom akcije spasavanja.

Naime, kada su ušli u selo u nameri da devojku vrate kući, službenici su naleteli na razjarene meštane kojima nije palo na pamet da tako lako puste sirotu devojku da ode.

Foto: Profimedia

 

 

Protestvovali su, tvrdili da su je pošteno platili, ali je na kraju ipak nekako izbavljena iz stravične situacije.

Mladić i devet godina starija devojka uplovili su u bračne vode pre samo mesec dana, međutim nakon što se njemu ukazala prilika da nabavi novi aparat, hladno je prodao muškarcu starom 55 godina.

Foto: Profimedia

 

 

U svom selu je rekao da ga je napustila, ali nakon što je njena porodica odbila da poveruje u tu verziju, o svemu je obavestila policiju koja je toj devojci, srećom, uspela da uđe u trag.

- Priznao nam je šta je učinio tokom ispitivanja. Tim iz Balanžira otišao je u Ražastan kako bi ušao u trag ženi. Međutim, tamošnji meštani nisu dopustili da je odvedemo sa sobom, insistirali na tome da je pošteno kupljena. Nije bilo lako vratiti je kući - izjavio je neimenovani policajac, čije reči prenosi portal Hindustan Times.

 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".