Због разних оптужби и спекулација, Маја је решила да у емисији исприча апсолутно све што јој је на души и открије оно што јој је бивши дечко открио у своја четри зида.

- Малопре сам пустила видео где су Билала и Мемо разговарали и ја сам се смејала, али ја сада на знам шта да питам Мају, јер је то циркус живи. Ја искрено не бих ништа питала Мају, размишљала сам да ли да јој се јавим, али сматрам да није лепо оно што је износила и оне оптужбе, у многе њене ствари не верујем. Једна од њених врлина, је та што је она увек била борац за истину, али после гледање Билаловог клипа, ја сам толико збуњена. Није све то било у реду, не верујем у то што је објавила у препискама. - рекла је гледатељка.

Фото: АТА имагес

 

- Никада нисам рекла ниједну ружну реч о његовој породици, желим им сву срећу, али поруке су све тачне, ја ћу рећи истину, а он наговара Терзу да ме пљује, и он ми је рекао све. Нико мене не може да шутне, ја сам дала себе у том односу сто одсто, променула сам град и све. Нисам била прихваћена од стране његових, сем оца, нисам била позвана на свадбу његове сестре, нису ме звали на Бајрам, а ја сам се и даље давала сто одсто. Мени је тешко да причам о тој теми, али морам да кажем он је узимао паре од фанова и слао свом брату, искоришћавао је, тражио је телефон. Молио је људе за паре и телефоне. Јако је ружно да прича како сам ја прихваћена. Знам ја да су људи помислили да сам ја проблем - рекла је Маја.

 

 

- Ја морам да се умешам, ја први пут чујем ово, али Мајо да ли се ти сећаш мог и твог сукоба. Ја сам рекао: "Шта ће Маја у Сарајеву, а мене су напали да ја имам нешто против Сарајева". Ја сам објашњавао људима, али шта ће Маја било где, ван своје куће - рекао је Иван.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

- Ако смо ми започели везу и дали шансу. Када се десио тај раскид, он је мене молио и говорио како је у Ургентном, он је био под разним супстанцама, он је говорио да ће да се убије, он после говори да сам га тукла, а где су те модрце биле. Сви знамо да је он узимао супстанце са његовим квази менаџером. Мени је његова бака говорила да треба да мењам веру - рекла је Маја па је додала:

- Он је мени рекао да има трауму из детињства иако је његова мајка покривена, он је њу затекао са другим мушкарцем. Његов отац је то знао, и он ради, а она се кући понаша тако. Он је мене покушао да намести и дао јавно мој телефон. И он и његов пропали менађжер и та квази телевизија ће попити тужбу, у контакту са адвокатом. Ја не ваљам јер имам свој став и причам јасно и гласно, он је лагао да се исекао ножем. Мене није вређала његова породица, али његова мајка је мене гледала кроз лила новчаницу, они су мени узимали паре да ја плаћам све, њега хушкају људи са квази телевизије а он пљује некога ко га је направио. - додала је Маја.

- Једна је ствар са којом сам сагласан, Билал је све време покушавао себе да прескочи и трудио се да буде оно што није. Како си ти Мајо отишла на ту свадбу? - упитао је Иван.

- Звала ме је та девојка, Билал није знао, али ето кликнули смо. Ја сам добијала свакакве поруке од његове мајке, она је причала како сам ја оваква, онаква, како он брука породицу са мном, а шта је она радила, то као нико не зна - рекла је Маја.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".