Ша и његова изабраница су заблистали на црквеном венчању, где су изговорили судбоносно "ДА". Сви су одмах приметили младину венчаницу у којој је изгледала нестварно лепо.

Јована Томић Матора, на свом Инстаграму поделила је атмосферу са свадбе, а весели младенци не престају да играју и певају под шатором.

Репер је поделио фотографију са својом изабраницом, а може се приметити да блистају. Он је у тегет оделу, док Вања сија у белој венчаници са велом.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/vanjaaleksic1104

 

Иако је Ша одређено време скривао да је срећан у љубави, Вања и он сад редовно деле како уживају у свом заједничком тренутку, па су својим пратиоцима на Инстаграму открили и како је све почело између њих двоје.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/vanjaaleksic1104

 

 

Она је направила селфи, док у позадини је стајао Ша, а тада није ни слутила да ће је јој то бити супруг.

Иначе, Вања је одмах након венчања променила реперово име на Инстаграму, а потом објавила низ њихових фотографија са грађанског венчања.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/vanjaaleksic1104

 

Подсетимо, Ша је преварио супругу Ивану Алексић у "Задрузи" са Таром Симов, па су се одмах по изласку из ријалитија развели.

Љубав између Таре и Ша није потрајала, па се Симова убрзо посветила новом партнеру и детету које су недавно добили, док је Ша срећу пронашао поред Вање.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".