Након два одлагања свадбеног весеља, због короне и прве трудноће, Марија Микић и њен партнер одлучили су да направе гламурозну свадбу, а певачица сигурно са нестрпљењем ишчекује да овековечи своју љубав, док ће за њену венчаницу, како је једном приликом открила бити задужена Сашка Ђоковић, супруга Ђорђа Ђоковића.

Фото:АТА имагес

 

Међу првима на венчање је стигла Маријина породица, а сви су се појавили у елегантним издањима не кријући да имају трему пред овај дан. Највише пажње привукла је младина мајка.

Међу познатима нашла се и Славица Ђукић Дејановић, која је дошла у пратњу супруга Ранка.

Фото:АТА имагес

 

Затим глумица Теодора Бјелица, која је све одушевила својом појавом. Она је блистала у краткој хаљини краљевско плаве боје, која је имала једно голо раме.

Фото:АТА имагес

 

Боксер Марко Николић дошао је са својом супругом, упкост томе што је сломио ногу, а обоје су били обучени у црно.

Фото:АТА имагес

 

За свој најважнији дан певачица је пожелела да декорација буде у нежним тоновима те је одабрала богате беле букете, а сам прилаз ресторану изгледа као из бајке. А ево ко се још од познатих јуче могао срести:

Подсетимо, певачица Марија Микић, само четрдесет дана од када је донела на свет прву ћерку, за коју се годинама борила, сазнала је да је поново у другом стању, а недавно се породила и на свет донела дечака, а недавно су и пазарили предивну кућу са великим двориштем која ће бити њихова оаза мира.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".