Nakon dva odlaganja svadbenog veselja, zbog korone i prve trudnoće, Marija Mikić i njen partner odlučili su da naprave glamuroznu svadbu, a pevačica sigurno sa nestrpljenjem iščekuje da ovekoveči svoju ljubav, dok će za njenu venčanicu, kako je jednom prilikom otkrila biti zadužena Saška Đoković, supruga Đorđa Đokovića.

Foto:ATA images

 

Među prvima na venčanje je stigla Marijina porodica, a svi su se pojavili u elegantnim izdanjima ne krijući da imaju tremu pred ovaj dan. Najviše pažnje privukla je mladina majka.

Među poznatima našla se i Slavica Đukić Dejanović, koja je došla u pratnju supruga Ranka.

Foto:ATA images

 

Zatim glumica Teodora Bjelica, koja je sve oduševila svojom pojavom. Ona je blistala u kratkoj haljini kraljevsko plave boje, koja je imala jedno golo rame.

Foto:ATA images

 

Bokser Marko Nikolić došao je sa svojom suprugom, upkost tome što je slomio nogu, a oboje su bili obučeni u crno.

Foto:ATA images

 

Za svoj najvažniji dan pevačica je poželela da dekoracija bude u nežnim tonovima te je odabrala bogate bele bukete, a sam prilaz restoranu izgleda kao iz bajke. A evo ko se još od poznatih juče mogao sresti:

Podsetimo, pevačica Marija Mikić, samo četrdeset dana od kada je donela na svet prvu ćerku, za koju se godinama borila, saznala je da je ponovo u drugom stanju, a nedavno se porodila i na svet donela dečaka, a nedavno su i pazarili predivnu kuću sa velikim dvorištem koja će biti njihova oaza mira.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".