Да је свадба Дарка Лазића и његове изабранице Катарине Стојановић буквално "иза ћошка" говоре и њихове објаве на друштвеним мрежама. Наиме, како је Каћа поделила са својим пратиоцима на Инстаграму, њих двоје броје ситно до великог славља и непрестано брине о сваком детаљу.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ _катарина_24

 

Фолкерова парткерка је, наиме, објавила како гледа и бира позивнице за њихово луксузно весеље, за које се прича да је певач издвојио чак више од 25.000 евра.

Катарина се, по свему судећи, одлучила за сведену, али прилично модерну варијанту у црно-сивој комбинацији са украсним словима и златним детаљима прикаченим за саму позивницу.

Фото: Принтскрин Инстаграм/_катарина_24

 

Подсећања ради, како су медији писали, Дарко прави свадбу за преко 500 званица. Само за услугу ресторана у Новом Саду, певач ће издвојити вртоглавих 25.000 евра,  како би се сватови провели као никад у животу, док ће се весеље наставити и сутрадан у родном селу Брестач, одакле је и његова супруга. Поред стандардних обичаја, као посебан специјалитет издваја се во од 700 килограма.

А о првом плесу певач је говорио:

-- У августу ће бити свадба и једва чекам своје весеље. Толико сам их отпевао да једва чекам своју. Биће два дана, а ја ћу певати песму за наш први плес. У питању је нумера Петра Граше - Је л ти река ко - додао је Лазић кроз осмех да и Катарина и он обожавају ту песму.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".