Деа Ђурђевић и Младен Мијатовић важе за један од најскладнијих парова на домаћој јавној сцени. Где год да се појаве зраче позитивном енергијом, васпитањем и одмереношћу.

Њихова љубав одолела је бројним изазовима, а да се и дан данас воле као првог дана показују и фотографије са летовања на луксузној дестинацији.

Деа и Младен одмор су провели у Шпанији, а лепа водитељка није одолела, па је фотографије са путовања поделила на свом Инстаграм профилу.

Славни пар уживао је у Коста Доради познатијој као Златна обала у шпанској покрајни Каталонији коју красе дуге пешчане плаже, блага медитеранска клима и пејзажи који одузимају дах.

Следећа станица и једна од омиљених туристичких дестинација је прелепи град Тарагона са дугом културном традицијом, одличном храном и прелепим плажама.

Деа и Младен одмор су искористили и за обилазак Барселоне, а фотографије настале на тој локацији одушевиле су њихове пратиоце.

По повратку у Београд, Деа и Младен вратили су се својим свакодневним обавезама, а шармантна водитељка не крије да јој море већ недостаје.

- Већ ми недостаје овај звук и овакво свитање - поручила је Ђурђевићева на свом Инстаграму.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".