Da je svadba Darka Lazića i njegove izabranice Katarine Stojanović bukvalno "iza ćoška" govore i njihove objave na društvenim mrežama. Naime, kako je Kaća podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, njih dvoje broje sitno do velikog slavlja i neprestano brine o svakom detalju.

Foto: Printskrin/Instagram/ _katarina_24

 

Folkerova partkerka je, naime, objavila kako gleda i bira pozivnice za njihovo luksuzno veselje, za koje se priča da je pevač izdvojio čak više od 25.000 evra.

Katarina se, po svemu sudeći, odlučila za svedenu, ali prilično modernu varijantu u crno-sivoj kombinaciji sa ukrasnim slovima i zlatnim detaljima prikačenim za samu pozivnicu.

Foto: Printskrin Instagram/_katarina_24

 

Podsećanja radi, kako su mediji pisali, Darko pravi svadbu za preko 500 zvanica. Samo za uslugu restorana u Novom Sadu, pevač će izdvojiti vrtoglavih 25.000 evra,  kako bi se svatovi proveli kao nikad u životu, dok će se veselje nastaviti i sutradan u rodnom selu Brestač, odakle je i njegova supruga. Pored standardnih običaja, kao poseban specijalitet izdvaja se vo od 700 kilograma.

A o prvom plesu pevač je govorio:

-- U avgustu će biti svadba i jedva čekam svoje veselje. Toliko sam ih otpevao da jedva čekam svoju. Biće dva dana, a ja ću pevati pesmu za naš prvi ples. U pitanju je numera Petra Graše - Je l ti reka ko - dodao je Lazić kroz osmeh da i Katarina i on obožavaju tu pesmu.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".