Породица одбеглог вође кавачког клана Радоја Звицера, организовала је почетком јула гала прослову у Котору. На луксузном слављу, које је организовано на отвореном, поред мора, осим чланова породице одбеглог шефа "кавчана" било је и неколико десетина званица, а забављале су их познате певачице Едита Арадиновић и Марина Висковић.

- Најближи чланови породице Радоја Звицера, који је један од најтраженијих бегунаца у региону и доводи се у везу са бројним убиствима и трговину дрогом, направили су велико весеље у Котору у ком иначе живе. Пријатеље и породицу забављале су познате певачице, а једна од највеселијих је била Звицерова супруга, Тамара - открива саговорник Курира.

Певачица Едита Арадиновић потврдила је за Курир да је певала на прослави у Котору, али је навела да не зна ко је организовао прославу.

- По договору са менаџером сам одрадила наступ. Као прави професионалац, нисам питала ни тада, као што не питам ни сада, код кога певам. У питању је било изненађење за слављеницу која је желела да се ја појавим на њеном битном дану, било ми је лепо и уживала сам као и сваки пут када се дружим са својом публику - потврдила је Едита за Курир. Позвали смо и њену коелгиницу Марину Висковић, али она није одговарала.

 Звицерова супруга је била весела и расположена, играла је и певала целе вечери. Променила је две одевне комбинације током журке - открива он и додаје да је у једном тренутку приређен и ватромет.

 

 

Иначе, јавност је за Тамару Звицер први пут чула 26. маја 2020. када су нападачи у Кијеву у Украјини, покушали да убију њеног супруга. Како су украјински медији тада објавили, Радоја је сигурне смрти спасила жена Тамара Звицер, пошто је са пиштољем у рукама излетела из зграде у којој су живели и запуцала на убице.

За Радоја Звицера, за којим је расписана међународна потерница, последњи пут се чуло у септембру прошле године када је објављена вест да је у Панами тешко рањен. Међутим, та вест је брзо демантована, пошто се испоставило да су рањена двојица мушкараца али да ни један од њих није један од најтраженијих бегунаца.

Фото: Принтскрин обозревател.цом

 

 

Брачни пар је после покушаја ликвидације протеран из Украјине и неко време заједно су боравили у Црној Гори. Њеном супругу сваки траг се изгубио у априлу 2021. године када је избегао хапшење у Котору. Наводно, и сама је била на мети супротстављеног шкаљарског клана, последњи пут када је уочи хапшења блиских сарадника свог мужа, Вељка Беливука и Марка Миљковића, боравила на Јахорини. Полиција је тада открила да на истој планини бораве и "шкаљарци", који су задужени за њено праћење.

- Иначе, пре него што су ухапшени, Беливук и Миљковић су боравили у Котору, и то код брачног пара Звицер. Када су саслушани по повратку у Србију, у јануару 2021. године, изјавили су да су били код Звицера на бабинама. У то време, појавили су се и снимци из Котора, на којима се види да су били и на крсној слави код ових супружника, а госте је тада у дому вође кавачког клана забављала певачица Јадранка Барјактаревић - додаје саговорник Курира и подсећа да су припадници Беливуковог и Миљковићевог клана ухапшен 4. фебруара у Београду.

(Курир.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".