Бивши задругар Звездан Славнић и Анђела Ђуричић су раскинули након изласка из ријалити шоу програма "Задруга", а он је сада јавно признао да му је пријатељ младе Црногорке послао поруку и рекао да у јавности уопште не помиње Анђелу, а камо ли да о њој прича нешто ружно.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Иако се фанови поменутог пара надају помирењу, Славнић, који је активан на друштвеној мрежи Тикток, признао је пратиоцима да је пријатељ тражио од њега да о њој не прича ништа, те да не жели да га повезују више с њом и траже му да је коментарише.

- Добио сам поруку од Анђелиног пријатеља да не спомињем Анђелу у лајву, да нешто ружно причам за њу, или да нешто причам о њој - рекао је Звездан и наставио:

Фото: Принтскрин/ Инстаграм/ andjelaadjuricicc

 

 

- Ја колико знам, нисам то урадио, сад ме добро слушајте, тридесет дана сам, ћутао, ћутао сам, ево ја сад кажем, нећемо да је спомињемо, ја је нећу помињати, ништа лоше нисмо спомињали, ја овде не дам да се спомиње ништа лоше о њој, тридесет дана сам ћутао и бранио је, мозак сте ми пробили, желим јој све најбоље. Она је то тражила, не знам да ли су нешто лоше протумачили, али ја сам ћутао 30 дана.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".