Porodica odbeglog vođe kavačkog klana Radoja Zvicera, organizovala je početkom jula gala proslovu u Kotoru. Na luksuznom slavlju, koje je organizovano na otvorenom, pored mora, osim članova porodice odbeglog šefa "kavčana" bilo je i nekoliko desetina zvanica, a zabavljale su ih poznate pevačice Edita Aradinović i Marina Visković.

- Najbliži članovi porodice Radoja Zvicera, koji je jedan od najtraženijih begunaca u regionu i dovodi se u vezu sa brojnim ubistvima i trgovinu drogom, napravili su veliko veselje u Kotoru u kom inače žive. Prijatelje i porodicu zabavljale su poznate pevačice, a jedna od najveselijih je bila Zvicerova supruga, Tamara - otkriva sagovornik Kurira.

Pevačica Edita Aradinović potvrdila je za Kurir da je pevala na proslavi u Kotoru, ali je navela da ne zna ko je organizovao proslavu.

- Po dogovoru sa menadžerom sam odradila nastup. Kao pravi profesionalac, nisam pitala ni tada, kao što ne pitam ni sada, kod koga pevam. U pitanju je bilo iznenađenje za slavljenicu koja je želela da se ja pojavim na njenom bitnom danu, bilo mi je lepo i uživala sam kao i svaki put kada se družim sa svojom publiku - potvrdila je Edita za Kurir. Pozvali smo i njenu koelginicu Marinu Visković, ali ona nije odgovarala.

 Zvicerova supruga je bila vesela i raspoložena, igrala je i pevala cele večeri. Promenila je dve odevne kombinacije tokom žurke - otkriva on i dodaje da je u jednom trenutku priređen i vatromet.

 

 

Inače, javnost je za Tamaru Zvicer prvi put čula 26. maja 2020. kada su napadači u Kijevu u Ukrajini, pokušali da ubiju njenog supruga. Kako su ukrajinski mediji tada objavili, Radoja je sigurne smrti spasila žena Tamara Zvicer, pošto je sa pištoljem u rukama izletela iz zgrade u kojoj su živeli i zapucala na ubice.

Za Radoja Zvicera, za kojim je raspisana međunarodna poternica, poslednji put se čulo u septembru prošle godine kada je objavljena vest da je u Panami teško ranjen. Međutim, ta vest je brzo demantovana, pošto se ispostavilo da su ranjena dvojica muškaraca ali da ni jedan od njih nije jedan od najtraženijih begunaca.

Foto: Printskrin obozrevatel.com

 

 

Bračni par je posle pokušaja likvidacije proteran iz Ukrajine i neko vreme zajedno su boravili u Crnoj Gori. NJenom suprugu svaki trag se izgubio u aprilu 2021. godine kada je izbegao hapšenje u Kotoru. Navodno, i sama je bila na meti suprotstavljenog škaljarskog klana, poslednji put kada je uoči hapšenja bliskih saradnika svog muža, Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, boravila na Jahorini. Policija je tada otkrila da na istoj planini borave i "škaljarci", koji su zaduženi za njeno praćenje.

- Inače, pre nego što su uhapšeni, Belivuk i Miljković su boravili u Kotoru, i to kod bračnog para Zvicer. Kada su saslušani po povratku u Srbiju, u januaru 2021. godine, izjavili su da su bili kod Zvicera na babinama. U to vreme, pojavili su se i snimci iz Kotora, na kojima se vidi da su bili i na krsnoj slavi kod ovih supružnika, a goste je tada u domu vođe kavačkog klana zabavljala pevačica Jadranka Barjaktarević - dodaje sagovornik Kurira i podseća da su pripadnici Belivukovog i Miljkovićevog klana uhapšen 4. februara u Beogradu.

(Kurir.rs)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".