Певач и његова девојка Барбара Бобак скућили су се у Новом Саду, а сада су открили да, упркос трачевима и сплеткама које фолкеру, како се прича, праве бивше девојке и фанови који малициозним порукама покушавају да им растуре везу, успевају да остану заједно и из свега изађу јачи него икад. Лазић каже да се с Барбаром слаже скоро у свему, те и да се нада да ће она бити жена с којом ће ускоро да ради на принови.

- Обећао сам себи да више нећу да коментаришем ништа што се тиче бивших партнерки. Оне су те које ме у јавности представљају као неодговорног оца, коцкара и распалу пијаницу, ја то не радим. Никада нисам ишао около и причао ружно за бивше. То није мој стил, поготово што не бих никада ружне речи причао за мајке моје деце. Барбара је нека друга прича. Поклопили смо се у свему, ваљда се на мени види срећа?! Она је девојка која није љубоморна, има јак карактер и верујте ми да не постоји ствар коју бих у нашој вези променио. Могу да кажем, с ове тачке гледишта, да је она жена с којом планирам децу и брак. Даће бог да једног дана направимо свадбу, верујем да и она мисли исто пошто сам решио да се оженим њом - рекао је Дарко кроз смех, па се Барбара надовезала.

Фото: АТА имагес

 

- С Дарком ми је прелепо. Сложићу се са свим што је рекао. Мислим да је предуслов за успешну везу да партнери буду искрени. Ако се нешто крије, лаже и сплеткари, нормално је да ће у неком тренутку све то да исплива и настане хаос - рекла је Бобакова, а онда је Лазић додао:

- Сви знају да сам био у браку, као и у ванбрачној заједници, али никада ни с једном нисам правио свадбу, сада хоћу. Ако Бог да, да све остане овако, Барбара ће бити једина жена с којом ћу направити велику свадбу.

Након тога што је Лазић рекао девојка га је изљубила, а онда рекла да је нису погађале приче да је Дарко гура у посао и да захваљујући њему има тезге и наступе.

Фото: Јутјуб принтскрин/AmiG Show,Фото: Јутјуб принтскрин/gagic_marina

 

- Имала сам посао и пре Дарка. Није истина да ме био ко гура, то и Дарко каже. Мени не треба реклама. Родитељи су ме васпитали тако да све зарадим својим трудом. Не радим ништа преко туђе грбаче и на то сам поносна. Дарко и ја смо у истом послу и то је разлог што многима пада на памет да ме он гура и троши моје паре. Кружиле су приче да он више не ради, да га нико не зове јер прави проблеме, али то није тачно. Он и ја нон-стоп радимо. То што се не рекламирамо не значи да седимо код куће. Гледамо своја посла и мислим да је тако најбоље - рекла је Барбара за Српски Телеграф.

(Српски Телеграф)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".