Српски тенисер изгубио је у финалу од Карлоса Алкараза након мукотрпног меча који је трајао пет сати.

За Новака је из ложе навијао глумац Хју Џекман, најпознатији по улози Вулверина, заједно са супругом Дебором, која је седела до Јелене Ђоковић.

Поред Новакове породице, жене Јелене, оца и мајке Срђана и Дијане, мало ко је у ложи Ђоковића приметио и нашег глумца Срђана Тимарова и то због шешира који је носио, али и озбиљног израза лица који је имао док је помно пратио борбу најбољег тенисера свих времена.

Фото: Профимедиа

 

 

Тимаров је седео иза Хјуа Џекмана и без речи пратио меч. На друштвеним мрежама није качио своје импресије, иако је дефинитивно био ганут емоцијама које је наш ас показао после пораза.

Да подсетимо, Новак је у финалу Вимблдона изгубио од Карлоса Алкараса, а на мечу је тема био и холивудски глумац који се нашао у Новаковој ложи.

Наиме, на Вимблдону су се сјатиле многе познате личности, међу којима је и Хју Џекмен, а многи су се питали ко је плавуша која седи између њега и Нолетове супруге Јелене Ђоковић.

У питању је Дебора Ли Фурнес, жена звезде Холивуда Хјуа Џекмена, која је рођена у Аустралији 1955. године и 13 година је старија од познатог супруга.

Фото: Профимедиа

 

 

о занимању је глумица и продуценткиња, а са мужем се упознала 1995. на снимању једног ТВ шоу програма.

Холивудски пар је стао на "луди камен" 1996. године у Мелбурну и имају двоје усвојене деце, сина и ћерку.

С обзиром да је Хју Џекман један од најпожељнијих даса широм света, Дебора је прозвана "најружнијом срећницом", јер је успела да упеца човека за којим многе жене жуде.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".