Srpski teniser izgubio je u finalu od Karlosa Alkaraza nakon mukotrpnog meča koji je trajao pet sati.

Za Novaka je iz lože navijao glumac Hju DŽekman, najpoznatiji po ulozi Vulverina, zajedno sa suprugom Deborom, koja je sedela do Jelene Đoković.

Pored Novakove porodice, žene Jelene, oca i majke Srđana i Dijane, malo ko je u loži Đokovića primetio i našeg glumca Srđana Timarova i to zbog šešira koji je nosio, ali i ozbiljnog izraza lica koji je imao dok je pomno pratio borbu najboljeg tenisera svih vremena.

Foto: Profimedia

 

 

Timarov je sedeo iza Hjua DŽekmana i bez reči pratio meč. Na društvenim mrežama nije kačio svoje impresije, iako je definitivno bio ganut emocijama koje je naš as pokazao posle poraza.

Da podsetimo, Novak je u finalu Vimbldona izgubio od Karlosa Alkarasa, a na meču je tema bio i holivudski glumac koji se našao u Novakovoj loži.

Naime, na Vimbldonu su se sjatile mnoge poznate ličnosti, među kojima je i Hju DŽekmen, a mnogi su se pitali ko je plavuša koja sedi između njega i Noletove supruge Jelene Đoković.

U pitanju je Debora Li Furnes, žena zvezde Holivuda Hjua DŽekmena, koja je rođena u Australiji 1955. godine i 13 godina je starija od poznatog supruga.

Foto: Profimedia

 

 

o zanimanju je glumica i producentkinja, a sa mužem se upoznala 1995. na snimanju jednog TV šou programa.

Holivudski par je stao na "ludi kamen" 1996. godine u Melburnu i imaju dvoje usvojene dece, sina i ćerku.

S obzirom da je Hju DŽekman jedan od najpoželjnijih dasa širom sveta, Debora je prozvana "najružnijom srećnicom", jer je uspela da upeca čoveka za kojim mnoge žene žude.

(Blic)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".