У његовој ложи нашли су се супруга Јелена Ђоковић, отац и мајка Срђан и Дијана Ђоковић који су заслужни за све успехе које је најбољи тенисер свих времена постигао.

Дијана и Срђан Ђоковић као и сваки родитељи веома су поносни на своје синове - Новака, Марка и Ђорђа. Поред тога, данас уживају и у улогама баке и деке.

Наиме, деца Новака и Јелене Ђоковић, Стефан и Тара обожавају да време проводе код баке и деке, иако немају прилике да толико често буду заједно. Међутим, кад год им то обавезе дозвољавају стварају заједничке успомене, а Дијана је недавно признала да унуцима дозвољава више што је то случај код родитеља.

- Јако сам срећна што имам унуке, што су ми подарили Стефана и Тару. Можда не проводимо са њима онолико времена колико бисмо желели, али и то што проводим заиста ми много значи и некако ме враћа у детињство, у период кад су моја деца била мала, кад можда нисам имала времена да се играм са њима. Ја нисам ту да их васпитавам, то ће мама и тата, ја сам ту да у њима уживам и да можда некад прекршим неке ствари које им не дозвољавају, али у томе и јесте чар – испричала је Дијана у емисији "Док анђели спавају".

Фото: Профимедиа

 

 

- Виђам их, али не тако често зато што имају много обавеза – рекао је Новаков отац Срђан.

Новак ЂоковићДијана је истакла и да ужива у припреми омиљених јела Новаковим и Јелениним малишанима. Иначе, познато је да у дому Ђоковића због тенисерове целијакије једе храна без глутена, она је признала да јој унуци највише траже да им спреми старе, добре палачинке.

- Кад год има времена покушавамо да се видимо, да одемо на језеро, да шетамо... Дођу код нас кући, да и унуци осете ту топлину дома код баке и деке. Воле моје чувене палачинке. Увек се чује: "Бако, спреми нам палачинке!", па се онда надмећемо: "Које ћете, безглутенске или нормалне?", а Стефан каже: "Бако, нормалне, пусти те безглутенске"- испричала је Дијана кроз смех.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".