Ана се сада телефонски укључила у емисију и том приликом проговорила о целом случају и свом проблему, а хтела је првенствено да се захвали на подршци колегинци Маји Беровић, која је била гост у студију.

Фото:Принтсцреен/ТВ Пинк

 

 

- Данас сам имала посебну жељу да се захвалим Маји Беровић јер ме је пријатно изненадила. Јавила се у тренуцима кад сам преживљавала стресове. Нисам знала да имам толику подршку народа, али и неких колегиница. Ретке, али добре особе - рекла је Ана, а Маја се надовезала:

- Ана, ја сам толико срећна што си се ти сад јавила у добром расположењу. Драго ми је што чујемо да си и више него одлично.

Фото:Принтсцреен/ТВ Пинк

 

 

- Ретко ко се јавио да чује како сам, а ово ме је изненадило јер се ми лично не познајемо. Ово ми је било изненађење будући да се ми не познајемо. Нисам стигла да одговорим на поруку, јер се никоме нисам јављала. Сад сам искористила прилику да се јавно захвалим. Мене су сахрањивали више пута, али ја оживљавам. Има и добрих људи на естради. Не могу да не споменем Гогу Секулић која ми се исто јавила. Ти снимци су од прошлог фебруара, ја сам сасвим супер и одлично, али ето има добрих људи има и лоших. Кад је неко остварен, он нема проблем ни са ким и то је видљиво. Пробем имају малени јадници, шта да им радим. Ја сам сада супер, добро сам и није ми то тема разговора, доћи ћу у емисију, надам се не у погрешну као прошли пут... - нашалила се Ана, а онда се обратила колегиници.


- Ја Маји желим пуно успеха и дивно изгледаш - рекла је певачица, а њен а колегиница се надовезала:

- Сви те волимо, волимо твоју лудиост и све што си ти - рекла је Маја Ани.

- Чекајте ме, ја ћу сигурно погрешити емисију - нашалила се Ана за сам крај позива.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".