Миона и Давид ће, како сазнајемо једно другом изговорити судбоносно "да" у Пироту, где се и спрема весеље на које пристижу њене колеге и пријатељи.

Иначе, синоћ је Миона са својим другарицама прославила девојачко вече, а снимку се може видети како су славиле и наздрављале.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/knife_afterdark

 

Њена колегиница, глумица Мина Совтић направила је селфи из аутомобила приликом одласка на свадбу. Она је за ову прилику обукла црно-златну елегантну комбинацију, а уз све то је укомбиновала шешир и бисерне минђуше.

- Данас је тај дан - написала је Мина.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/knife_afterdark

 

Иначе, Мионин изабраник Давид Алић је редитељ и писац из Пирота. Он је освојио срце лепе глумице још средином прошлог лета, када су заједно радили на припремама за представу "Иваново самоубиство" у позоришту Семберија.

 

 

Миону смо, иначе, гледали и у остварењима "Вера", "Корени", "Јутро ће променити све", "Азбука нашег живота", "Бисер Бојане" и другим.


Марковићева се пре годину дана похвалила да је завршила факултет.

 

https://www.instagram.com/p/Ct93FbiMsxd/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==


- Заврших! Индекс 4912/2015 је запечаћен последњим испитом! Најлепши си бре ФДУ! И све твоје графите волим, и сваку твоју олупану циглу волим! И волим што смо и ми писали по теби, и што је 13-ица пуна наших имена, имена моје класе, исписаних по окрзнулим циглама да нас памте... Волим и твоју жуту струњачу, која је сада плава, и онај део испред штале јер у штали сам се увек смрзавала, а сад су увели и грејалице у њој, и волим 14-ицу и 15-ицу јер тамо најлепше Сунце пада и јер сам тамо највише волела да глумим, иако тамо није предмет "глума", и волим оне степенице сиве социјалистичке, и клавир у ходнику који нико не свира, и само неке од портира, и Слађу и професоре и волим хол огроман и биоскопску салу где се у фебруару смрзавамо гледајући три филма дневно јер је ФЕСТ - свима омиљена недеља на факсу, и волим оне рефлекторе у учионицама па кад упалиш БАААМ потпуно друга атмосфера и волим све оне распаднуте костиме сумњивог мириса у фундусу и она неудобна седишта Мате Милошевић и волим ону ливаду где смо трчали да радимо вежбе из Шекспира јер личи на шуму и све твоје фазане, чопоре кучића и мачака које живе са нама около волим, и волим бре моје људе, људе који су ту били са мном и због којих све ове ствари волим, а знају они који су! - написала је Миона тада.

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".