Мадона је на Инстаграму написала: "Хвала вам на позитивној енергији. Молитвама и речима оздрављења и охрабрења. Осетила сам вашу љубав. Опорављам се и невероватно сам захвална за све благослове.

Фото: Профимедиа

 

Када сам се пробудила у болници, прво сам помислила на своју децу. Моја друга мисао била је да не желим да разочарам било кога, ко је купио карте за моју турнеју.


Такође, нисам желела да изневерим људе који су неуморно радили са мном последњих неколико месеци на мом шоуу. Не желим да икога разочарам. Сада сам усресређена на своје здравље и уверавам вас да ћу се вратити вама чим будем могла.

Мој тренутни план је да померим северноамерички део турнеје и кренем са концертима у окторбу у Европи. Не могу да будем више захвална због ваше подршке и на томе што се бринули за мене. Љубав, М".

 


Како је писао Радар онлине, Мадона је примила инјекцију која се даје код предозирања забрањеним супстанцима, али због лечења акутног септичког шока. Мадона ће турнејом Целебратионс Тоур прославити 40 година каријере. Турнеја ће почети касније ове године.

 

Мадона је крајем прошлог месеца оптушена из бонице. Њени пријатељи рекли су да се краљица попа добро осећа. Међутим, извори су рекли да се певачица и даље борила са болешћу.

Извори су за ТМЗ тада рекли да певачица “неконтролисано повраћа” и да је прикована за кревет у својој кући у Њујорку.

Фото: Профимедиа

 

Мадона која је недељу дана пре тога хоспитализована због бактеријске инфекције, наводно се још борила са последицама болести. Упућени у њено стање тврдили су да је први пут почела да повраћа у суботу када су се појавили симптоми и када је колабирала. Међутим, ТМЗ је писао да се музичка икона борила са здравственим проблемима односно са нижом телесном температуром, уназад месец дана као и да је то игнорисала. Није одлазила лекару јер је била фокусирана на турнеју која је требало да почне 15. јула у Ванкуверу.

 

 

У једном моменту није више могла да издржи, колабирала је и убрзо пребачена у болницу, сазнао је ТМЗ и навео да лекари сматрају да је поменути симптом најавио инфекцију која се у међувремену погоршала јер није лечена. Људи блиски Мадони бринули су а би она могла да игнорише савете лекара због жеље да што пре крене на трунеју иако се од ње тражило да се одмара.

Мадона је по пријему у болницу интубирана и неколико дана била је на интензивној нези. Дан пре тога посетила је изложбу посвећену Карлу Лагерфелду у Њујорку.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".