Певачица Каја Остојић пре неколико година купила је кућу на Космају, а у реновирање је уложила велику своту новца. Сада су радови при крају, па је Каја почела да издаје кућу, али је, како признаје, и даље у дуговима. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

 

- Викендица је тренутно издата, зато сам и пожелела да имам мушкарца који ће ми у свему помагати, а не да све морам сама да радим. Банкротирала сам због те некретнине и сада сам у дуговима до гуше! Све паре од наступа уложила сам у кућу, плац, базен... Потрошила сам и свој и туђи новац и немам идеју како ћу испливати из дугова. Тек недавно сам завршила са свим радовима и почела да је издајем и засад за дан узимам 400 евра. Плац је велики, кућа има више од 100 квадрата и базен у дворишту. Још је све у фази конструкције и треба још доста времена и средстава да све то изгледа онако како сам замислил - рекла је певачица за "Информер".

Каја иза себе има три брака, а сада је, како каже, заљубљена, али несрећно. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

 

- Заљубљена сам, али несрећно. И даље сам сама, па не могу да кажем да сам испуњена на љубавном пољу. Иако немам намеру да се поново удајем, волела бих да нађем неког ко ће ми радити све послове у кући, возити ме где треба... Заправо, мени не треба муж, већ роб! Треба ми неко да обилази моју викендицу, да испрати радове, мајсторе, да ми помаже у кућним пословима, скокне до продавнице и заврши оно што ја не стижем. Ипак, и када бих нашла таквог, мислим да не бих могла да га волим - рекла је она на питање о емотивном статусу. 

Фото: Инстаграм принтскрин/kaya_ostojic

 

 

Певачица је са 19 година родила ћерку Николину, која тренутно студира у Америци, а певачица је сада открила да је њена наследница добила држављанство Белгије, где су живеле у периоду док је Каја била у браку са трећим супругом, ди-џејем Џуниором Џеком. 

Фото: Инстаграм принтскрин/kaya_ostojic

 

 

- Ћерка ми је пре два дана добила стране папире и то ће јој олакшати многе планове за будућност. Николина жели да живот настави у Америци, где тренутно студира, а са белгијским држављанством то ће јој бити омогућено, али и сва друга врата ће јој бити отворена. Цео свет је сада њен - закључила је Каја за поменути медиј. 

БОНУС ВИДЕО: