Јелена Карлеуша прошлог лета је обавестила домаћу јавност да се разводи од супруга Душка Тошића, али о детаљима краха брака није желела да говори. 

Фото: АТА имагес

 

 

Она је само путем свог Инстаграма обавестила бројне фанове и пратиоце да је њеном и Душковом браку дошао крај, а у оквиру саопштења које је издала, објаснила је да "Душко више не види себе као део њихове породице"...

Од тада се много спекулише о њиховом односу, расподели имовине, и свему осталом што један развод носи са собом, а Карлеуша је на поједине приче веома оштро реаговала. 

Фото: АТА имагес

 

 

Тако се огласила, видно бесна, због интервјуа који је за један лист дао бивши задругар и садашњи водитељ "Задруге", Марко Ђедовић. 

Како се још тада могло видети на насловној страни магазина, Ђедовић је говорио о Јелени и њеној породици, као и краху брака са Душком Тошићем, о којем се прича и пише још од јула месеца прошле године, када је лично Јелена објавила да се разводе. 

"Марко Ђедовић: Душко све преписао мајци и сестри, зато ЈК неће развод", гласи спорни наслов, на који је Јелена одлучила да јавно реагује.

Фото: АТА имагес

 

 

Управо ова реченица је диву наљутила, односно тврдње бившег учесника "Задруге" да је Тошић сву своју имовину преписао мајци и сестри, те да је то разлог због којег певачица не жели да се разведе. 

Опште је познато да је имовина стечена у браку или ванбрачној заједници, заједничка, због чега се Јелена и огласила, те Ђедовићу запретила тужбом. 

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

 

- Докле ће полусвет да говори лажи о мени и мојој породици?! Докле ће медији објављивати непроверене информације зарад тиража?! Због овога сам принуђена опет да поднесем тужбу. Под каквим каменом ви људи живите па не знате да је брачна тековина заједничка ствар?! У каквој мржњи ви живите кад вам је мој живот битнији од воде коју пијете? Докле?! - "повикала" је Јелена тада путем свог Инстаграма. 

(Србија Данас)

БОНУС ВИДЕО: