Певачица Тијана Милентијевић познатија као "жена од султана" ужива у топлијим крајевима и ту прилику искористила је да покаже нове силиконе, али и необичан модел купаћег костима.

Тијана је отпутовала у Египат, одакле је показала згодно тело, али и мало више од тога.

 

 

Наиме, она је позирала на плажи у никад провокативнијем једноделном купаћем шареног дезена, који је имао огромну рупу у средини, те јој умало груди нису испале.

Тијана је овако позирала на љуљашци, а многи су остали у неверици да се певачица усудила да обуче овако провокативан модел купаћег.

"Тијана је бомба", "Какво савршенство од жене", "Има облине за десетку", "Топ риба", "Брутално изгледаш, свака част", низали су се коментари.

Подсетимо, певачицу Тијану Милентијевић, снимили су на једном приватном весељу како држи новчанице у рукамана. Међутим, у једном тренутку види се и тренутак када јој новац каче за бретеле од хаљине. Ипак, она је сада истакла да је дозвољава да гости имају такву слободу када пева.

Фото: Новости

 

 

– Иначе то и не дозвољавам, једино сам тада дозволила овај снимак што је изашао пошто је била бретела у питању, иначе не дозвољавам да ми тако прилазе људи и стављају где желе. Једино да је фора, рецимо за сандалу или када је била прилика да су сви обучени Гетсби фазон, па сам имала траку на глави, па то може да буде занимљиво, али не дам на неки начин да буде и мени непријатно – испричала је у емисији "АмиГ схоw".

БОНУС ВИДЕО: