Jelena Karleuša prošlog leta je obavestila domaću javnost da se razvodi od supruga Duška Tošića, ali o detaljima kraha braka nije želela da govori. 

Foto: ATA images

 

 

Ona je samo putem svog Instagrama obavestila brojne fanove i pratioce da je njenom i Duškovom braku došao kraj, a u okviru saopštenja koje je izdala, objasnila je da "Duško više ne vidi sebe kao deo njihove porodice"...

Od tada se mnogo spekuliše o njihovom odnosu, raspodeli imovine, i svemu ostalom što jedan razvod nosi sa sobom, a Karleuša je na pojedine priče veoma oštro reagovala. 

Foto: ATA images

 

 

Tako se oglasila, vidno besna, zbog intervjua koji je za jedan list dao bivši zadrugar i sadašnji voditelj "Zadruge", Marko Đedović. 

Kako se još tada moglo videti na naslovnoj strani magazina, Đedović je govorio o Jeleni i njenoj porodici, kao i krahu braka sa Duškom Tošićem, o kojem se priča i piše još od jula meseca prošle godine, kada je lično Jelena objavila da se razvode. 

"Marko Đedović: Duško sve prepisao majci i sestri, zato JK neće razvod", glasi sporni naslov, na koji je Jelena odlučila da javno reaguje.

Foto: ATA images

 

 

Upravo ova rečenica je divu naljutila, odnosno tvrdnje bivšeg učesnika "Zadruge" da je Tošić svu svoju imovinu prepisao majci i sestri, te da je to razlog zbog kojeg pevačica ne želi da se razvede. 

Opšte je poznato da je imovina stečena u braku ili vanbračnoj zajednici, zajednička, zbog čega se Jelena i oglasila, te Đedoviću zapretila tužbom. 

Foto: Instagram printskrin/karleusastar

 

 

- Dokle će polusvet da govori laži o meni i mojoj porodici?! Dokle će mediji objavljivati neproverene informacije zarad tiraža?! Zbog ovoga sam prinuđena opet da podnesem tužbu. Pod kakvim kamenom vi ljudi živite pa ne znate da je bračna tekovina zajednička stvar?! U kakvoj mržnji vi živite kad vam je moj život bitniji od vode koju pijete? Dokle?! - "povikala" je Jelena tada putem svog Instagrama. 

(Srbija Danas)

BONUS VIDEO: