- Хелена је одлично изнела порођај, изненадио сам се како је тако хладна и како није имала неке панике. Лагана је била и све је прошло одлично. Хелена и Доминика су одлично - рекао је он.

Емотивнија од како је постала мајка, још од како је била трудна је кренуло - прича певач који открива да је славље трајало неколико дана и да је све време конзумирао алкохол:

- Поносим се, себе сам прозвао дедом још пре него што се Хелена породила. Једва сам чекао да постанем и званично деда. Предиван је осећај и славио сам 6 дана. Нисам се трезнио, сви су говорили “Шта ради овај човек, од чега је?”

Фото: АТА имагес

 

Како каже, даривање дуката још није обавио, у наследству их немају, јер им је породица била сиромашна.

- Ми Топаловићи смо били сиромашни, дукате нисмо имали. Од мог прадеде, укључујући и мог оца, то је све беда била. Први смо брат и ја направили да имамо нормално и да лепо живимо. Моја мајка је увек говорила “Увек смо били сиромашни, али смо макар поштени”- искрен је Топалко који каже да је схватио да му је унука сврха живота:

- Када сам погледао унуку, схватио сам да је она једино што је мени награда у животу, остало ме не интересује.

Фото: АТА имагес

 

Наглашава да ће му остати жал што није добио више наследника.

- Волео бих да сам имао више деце, рецимо 3 ћерке. Стао сам на једној, морао сам да радим, трчао сам за послом - искрен је певач у разговору за “Блиц” који је познат по томе што ради склекове на наступима док уједно и пева:

- Ја то урадим чисто кад ми дође. Траже ми млади који иду у теретану јер њима то чудно буде кад виде. Питају се како радим склекове и истовремено певам. Идем и ја тренирам па могу, шта знам.

 

(Блиц)

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".