Никола Роквић једна је од ретких јавних личности која успева да балансира између породичног живота и каријере. У последње време често борави у Београду па га је екипа Курир телевизији питала за разлог.

- Тако је то у задње две три године. Можда је загревање за нешто велико, за неки велики концерт у Београду - био је полутајанствен.

Фото: Инстаграм принтскрин/nikolarokvic

 

Недавно се вратио са летовања које је провео са супругом и троје деце, а ево шта каже како се провео:

- Мислили смо да ће бити страшно и да ће бити тешко, али само смо добро поделили улоге и добро смо се организовали и на наше велико изненађење успели смо да се одморимо. Уживали смо са децом.

Поделио је са гледаоцима шта га је саветовао његов покојни отац, велики певач народне музике Маринко Роквић:

- Што се тиче музике говорио ми је да будем истрајан, да увек будем свој и да се доказујем себи да то могу, као и да дајем све од себе. Што се тиче породице наглашавао је да је она најбитнија, да је то стуб свега и да све оно остало, ако нешто не ваља у породици, ако нешто не штима са децом, џаба ти све то.

Фото: Алекса Станковић

 

Каже да је је пропустио да отпева доста песама које су му нуђене, а посебно је издвојио две:

- Не могу да се сетим, много их је било. Од Џеја рецимо "Имати па немати". "Пукни Зоро", такође. За ту песму сам чак сам и демо отпевао, али је Бјелогрлић желео да Милош Радовановић отпева ту песму. Те две сам пропустио.

Курир.рс

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".