До физичког обрачуна на плажи у Патри, дошло је након расправе о томе ко је први заусзео лежаљку, преносе грчки медији. Наиме, како се наводи, свему је претходила бизарна распрва о томе ко је први дошао до лежаљке. Наводно први мушкарац је спустио свој пешкир на лежаљку, након чега се упутио ка води.

Недуго затим, појавио се и други мушкарац који је видевши празну лежаљку на којој се налазио само пешкир, исти збацио на песак, након чега је раширио свој.

Песнице севале од првог тренутка

По изласку из мора, први мушкарац је видео незваног госта на "свом месту", те је пришао и питао о чему се ради, да би свега који секунд касније, кренула туча која је шокирал све. Наводно, како преносе грчки медији, све је кренуло након питања због чега је пешкир слоњен са лежаљке.

Плажа у Грчкој на којој се одвијао сукоб била је пуна купача у том тренутку, те су убрзо на лицу места нашла и полиција која је једва раздвојила двојицу мушкараца. Приликом интервенције, захвљујући гужви која је наступила, мушкарац који је преотео лежаљку, побегао је.

За сада није познато ко су актери инцидента на плажи у Патрасу, као ни да ли се ради о туристима или локалним житељима.

(Темпо24.њуз)

БОНУС ВИДЕО: