Овог пута присетићемо се певача који данас пуне клубове и кафане, а који су и не тако давно осетили моћ успеха.

Многе од њих променио је успех и слава, док се за већину певачица коментарише шта су све урадиле на себи. Због разних естетских интервенција довеле су себе до непрепознатљивости.

Данас узимају велике бакшише и њихове песме неизбежне су на свим врстама прослава, а ево како су неки од њих изгледали на почетку своје каријере.

 

 

Урош је данас један од плаћенијих певача и са свега својих 25 година и како се наслућује пред њим је тек велики успех. Познат је као родољуб што и заговара на својим наступима. Неко време био је у вези са колегиницом Александром Младеновић, а они једно о другом имају само речи хвале.

Једна од новијих певачица, коју још називамо краљицом бакшиша је Тијана М. Она сада има 24 године, и власница је једног од највећих хитова због ког је и добила надимак жена од султана. Она је била само девојчурак када се појавила на естрадној сцени.

 

 

Теодоро Џехверовић је дефинитивно девојка која се издвојила из масе. Неспорно вредна и амбициозна, постала је узор девојчицама. Позната је по својој енергији и шарму, а ево колико се она променила од старта.

 

 

Енормну популарност створио је и Слоба Радановић, додуше велики успех донео му је и ријалити у којем је учествовао заједно са Теодором Џехверовић, али неспорно је да је овај млади певач власник изврсног гласа који ће тек да хара естрадом, а вероватно и женским срцима.

 

Годинама су покушавани да се направе разни формати музичких такмичења, али били су кратког даха. Звезде Гранда оствариле су континуитет и поштовање, те с годинама интересовање за овим такмичењем не јењава.

Кроз време створила су велика пријатељства и љубави. Неке емотивне везе нису опстале, мада се нашироко о њима писало, а има и парова који су добили и наследнике.

Брачни пар Ивана Павковић и Петар Митић после сина Вујадина прошле године добили су близанце, а Николина Ковач и Саша Капор имају ћерку и сина.

Верујемо да ће ово такмичење довести још много младих нада, успешних људи уз чију музику и глас ћемо прослављати све битне датуме.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".