Иако је за данас била заказана пресуда, поступајућа судија је истакла "да није утврђено због чега је окривљеном Основно јавно тужилаштво изрекло меру забране приласка, као и да ли је убијена жена пријавила насиље полицији неколико дана пре убиства.

Оптужени се затим јавио за реч и казао да му је поменута мера изречена због бивше жене док су се разводили. Судија је следеће суђење заказала за 19. септембар и позвала два сведока да тада изнесу своја сазнања о томе да ли је убијена пријављивала насиље, пошто је један од њих рекао да ју је саветовао да то учини.

У завршним речима поступајући тужилац је предложио суду да Павловића осуди на казну доживотног затвора, чиме се сагласио и пуномоћник оштећених. С друге стране, бранилац окривљеног истакао је да је неспорно утврђено да је он убица, али "да је битно анализирати његову личност, односно, да никад није ни кривично ни прекршајно одговарао". Због тога је предложио суду да Зорану П. осуди на блажу казну затвора и да му притвор замени забраном напуштања стана.

Окривљени је на крају додао да се каје, да не зна зашто је починио убиство и да би више волео да је он "на њеном месту". Оптужницом се терети да је у алкохолисаном стању 5. јуна прошле године око 12 часова дошао до куће у којој је живела Снежана и у дворишту јој ножем задао 26 убода по врату, трупу и горњим удовима! Само зато што је умислио да се заљубила у другог мушкарца.

Потом је себи исекао вене и нанео повреде ножем по врату и грудном кошу, али је колима Хитне помоћи убрзо превезен у Ургентни центар.

БОНУС ВИДЕО:

Објављен снимак хапшења убице из Земуна и његових саучесника

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".