Највећи рат на српској естради почео је деведесетих година прошлог века, кад је Цеца Ражнатовић већ била звезда у успону, а Јелена Карлеуша тек почињала каријеру.

Однос између познатих певачица које су данас у тоталном рату, био је на почетку веома складан. Чак су и певале заједно! 

Фото: ТВ Новости

 

 

Догодило се то 1995. године, кад је Славица Трипуновић Дајана издала албум “1,2,3, и…” на којем се нашла и песма "Пусти ме". Песму је за Дајану написао Драган Брајовић Браја, а пратеће вокале су јој отпевале управо Цеца и Јелена. 

Карлеуша је то описивала као тренутак великог узбуђења. "Када сам почела да маштам о томе да постанем звезда, певала сам пратеће вокале Дајани и заједно са мном се у студију појавила тада велика звезда Цеца. Нас две смо заједно певале пратеће вокале Дајани и ја сам била јако узбуђена и срећна што сам раме уз раме са Цецом. Касније сам чула како је Цеца наводно рекла да веома лепо певам, али да сам превише ружна да бих била звезда", рекла је Јелена Карлеуша пре неколико година у емисији код Луне Лу.

То је био пресудни тренутак кад се Јелена, према сопственом признању разочарала у Цецу. Такође, тад се и заинатила и одлучила да ће постати позната естрадна звезда за коју ће сви чути.

Фото: Игор Маринковић, АТА имагес

 

 

Неколико година касније, сукоб са Цецом је ескалирао због једне Јеленине изјаве. Она је, у једном разговору, казала следеће: "Све смо ми курве! Не баш у правом смислу те речи, али ту негде. Умеће је себе добро уновчити. Себе убрајам у врхунске курве, које умеју да се продају за најбољу могућу цену, на највиши начин. Аматери то не знају, а ни не вреде толико".

На ове речи се Жељко Ражнатовић Аркан нашао увређен и изјавио да је "Карлеуша била пијана или дрогирана". Цеца је, такође, узвратила: "Згранута сам. Тачније шокирана, и не могу да нађем прави коментар. Посебно ми је криво што сам Јелену хвалила и истицала као будућу певачку звезду.

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar, Јутјуб Принтскрин/Pink.rs

 

 

Она се, међутим, определила за каријеру `скандал девојке`. Популарност се таквим путем никако не стиче. Препоручујем јој да убудуће све што говори, говори искључиво у своје име, а не у име свих колегиница", изјавила је тада Цеца.

Више од четврт века од тада, овај сукоб и даље траје. Једну од последњих тужби подигла је Цеца, због Карлеушине изјаве да је она крива за смрт Јелениног вереника. Цецин коментар како неко "ко то изјави није психички нормалан" био је основ и за Карлеушину контратужбу.

(Лепа и Срећна)

БОНУС ВИДЕО: