Потребни су вам оловка и папир. Први корак јесте да нацртате три звезде различитих величина, прва нека буде највећа, друга средња, а трећа најмања.

Затворите очи и замислите све ствари у животу које вас радују, а затим и размислите о стварима које вас тренутно оптерећују. Отворите очи и насумично, без пуно размишљања, на први поглед осенчите или обојите једну звезду. Звезда коју сте обојили открива вашу главну тренутну преокупацију у животу.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Space & Science Universe

 

Ево резултата:

Ако сте обојили прву, највећу звезду:

Ова звезда симболизује ваше обавезе и задатке. Наговештава да постоје неке нерешене ствари из прошлости које вас оптерећују и које треба да решите.

Све недовршени и непотпуно вас спречава да напредујете ка жељеној будућности. Ослободите се овог терета и пре него што започнете нешто, прво оставите чисте и уредне задатке од пре. Тек тада ћете моћи да испуните оно што желите пуним својим капацитетом.

Ако сте обојили другу звезду средње величине

Ово указује на ваше стање на подсвесном нивоу. Време је да се ослободите свих енгативних емоција које сте потиснули. У животу вас очекују разне промене и нови изазови, али емотивни терет који носите на души обесхрабрује вас. Припремите се за животне промене тако што ћете кроз разговоре, медитацију, физичку активност, боравак у природи или консултације са психологом одбацити сва непријатна осећања.

Ако сте обојили најмању, трећу звезду:

Указује на интезивиране емоције. Склони сте да „планете” у секунди, а додатни стрес ништа не решева. Због импулсивности се често дешавају конфликти. Покушајте да контролишете своје емоције и пронађите одговарајући канал који ће помоћи да их усмерите на добре ствари.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".