Позната певачица Драгана Мирковић годинама је у складном браку са Тонијем Бјелићем, а њих двоје као круну љубави имају двоје деце.

Ипак, мало ко зна да је Драгана пре њега била у браку са менаџером и политичаром Зораном Башановићем, са којим је пре венчања била дуго у вези.

Деведесетих година доста се спекулисало на ту тему, али није било доказа да су икада певачица и њен изабраник стали на луди камен, а Мирковићева се нагло повукла са сцене.

Фото: АТА имагес

 

 

Убрзо се дознало да се удала за Тонија, а на Башановића је потпуно заборавила иако је једно време био важан део њене каријере али и живота. Ипак, чини се да он њу из свог срца дуго након прекида није успео да ишчупа.

Фото: Н. Скедерија

 

 

Он је за медије ипак одлучио да проговори о њиховом односу.

– Много времена смо тада боравили ван земље, а када нисмо радили, ишли смо што даље, јер смо једино тамо имали мир. Постоје туристичка венчања на далеким дестинацијама и острвима где људи склапају брак из зезања. Тако смо се Драгана и ја венчали у једној капели у Лас Вегасу, као и многи познати парови, али то венчање није нигде заведено и не важи. Ако је то било то неко тајно венчање о којем се причало, сад више није – рекао је Башановић, а преноси Сторy.

БОНУС ВИДЕО: