Poznata pevačica Dragana Mirković godinama je u skladnom braku sa Tonijem Bjelićem, a njih dvoje kao krunu ljubavi imaju dvoje dece.

Ipak, malo ko zna da je Dragana pre njega bila u braku sa menadžerom i političarom Zoranom Bašanovićem, sa kojim je pre venčanja bila dugo u vezi.

Devedesetih godina dosta se spekulisalo na tu temu, ali nije bilo dokaza da su ikada pevačica i njen izabranik stali na ludi kamen, a Mirkovićeva se naglo povukla sa scene.

Foto: ATA images

 

 

Ubrzo se doznalo da se udala za Tonija, a na Bašanovića je potpuno zaboravila iako je jedno vreme bio važan deo njene karijere ali i života. Ipak, čini se da on nju iz svog srca dugo nakon prekida nije uspeo da iščupa.

Foto: N. Skederija

 

 

On je za medije ipak odlučio da progovori o njihovom odnosu.

– Mnogo vremena smo tada boravili van zemlje, a kada nismo radili, išli smo što dalje, jer smo jedino tamo imali mir. Postoje turistička venčanja na dalekim destinacijama i ostrvima gde ljudi sklapaju brak iz zezanja. Tako smo se Dragana i ja venčali u jednoj kapeli u Las Vegasu, kao i mnogi poznati parovi, ali to venčanje nije nigde zavedeno i ne važi. Ako je to bilo to neko tajno venčanje o kojem se pričalo, sad više nije – rekao je Bašanović, a prenosi Story.

BONUS VIDEO: