Марко Бошњак се 2016. године такмичио и победио у “Пинковим звездицама”. Својим вокалним могућностима је расплакао целу Србију, а иако су му предвиђали озбиљну музичку каријеру, он данас ради у фаст фоод-у.

Са свега тринаест година изводио је веома захтевне песме, а жири који су чинили Јелена Томашевић, Гоца Тржан, Милан Станковић, Леонтина Вукомановић и Хари Варешановић расплакао се док је овај дечко изводио песму "Што те нема", коју у оригиналну пева Јадранка Стојаковић.

Он је, иначе, до скоро студирао у Берлину, а онда је преко ноћи одлучио да се врати у Загреб.

 

 

Како каже устаје тешко јер до касно ради као помоћни радник у једном загребачком фаст фооду на Чрномерцу. Он ради на каси и по потреби пере судове како би преживео.

- Пробудио сам се једну суботу и помислио ‘Зашто сам ја ту’? Купио сам карту и у уторак сам већ дошао у Загреб и рекао ‘Идем да радим’. Импулсивно доносим одлуке, тако сам исто донео одлуку да одем да живим у Немачку. Није то нека храброст, нама младима је то нормално, треба слушати себе и следити свој пут. Имам и ја црних дана, али бићу добро - испричао је Марко, преноси Индеx.хр.

 

 

Марко је открио који су његови планови за будућност.

- Моји планови су да будем срећан и испуњен и да до краја године издам албум. Надам се да ћу на лето имати ангажмане, зовите ме да наступам да могу дати отказ у фаст фооду и живети од музике - поручио је Марко.

 

 

Од када је победио 2016. године није се толико често појављивао у јавности, али је одушевио када се појаво на фестивалу "Дора" 2022. године. Тада је однео друго место испод првопласиране Мие Димшић.

БОНУС ВИДЕО: