Aleksandra je govorila u emisiji "Premijera Vikend- Specijal" o svojoj novoj pesmi koja se zove "Nož u leđa". 

- Što se tiče svega toga, jako sam zadovoljna, sve je na svom mestu. Izdajem novi album, radim na tome. Imam šest pesama koje će izaći u avgustu. Da, "nož u leđa", mislim da sve žene koje su samostalne, jake i borci, ja sam rekla da je to autobiografska pesma, prosto mislim da svaka žena može da se pronađe u toj pesmi - rekla je Aleksandra.

Kada je reč o ljubavi, mlada pevačica je istakla da joj je sada u fokusu karijera, pa se osvrnula na život na društvenim mrežama.

- Sada mi je fokus na karijeri na poslu, koga zanima ko je s kim u vezi?! Taj život na instagramu je malo lažan. Mislim da ljudi ostaju u tim brakovima i vezama, ima mnogo faktora, neka materijalna sigurnost i to. Ja znam za sebe, ja kada se budem udavala, udaću se iz ljubavi - rekla je pevačica.

Pesma "Nož u leđa" posvećena je lažnim prijateljima. U Aleksandrinom životu je bilo momenata kada su želeli da iskoriste njenu naivnost kada je počela da stvara. 

- Opekla sam se dosta u životu. Nisam kao klinka neke stvari mogla ozbiljno da vidim, sada jasno vidim ko mi je prijatelj, a ko nije i vidim ko mi je zabio "nož u leđa". Mnogo toga sam očistila oko sebe - izjavila je pevačica i otkrila da je poverenje mnogo važno:


- Shvatila sam tako što vidim da se ne raduju mojim uspesima, mojoj sreći, radosti, to je sve nešto isfolirano i lažno. Čujem priče kako zna samo jedna osoba, a onda zna još mnogo njih. Imala sam puno materijalista oko sebe, ali sada sam srećna i zadovoljna malim krugom oko sebe. Bitno mi je da imam ljude kojima ja u potpunosti verujem - rekla je Mladenovićeva.

BONUS VIDEO: