Од самог почетка своје каријере Биљана Јевтић привлачила је велику пажњу због свог и те како атрактивног изгледа, па не чуди чињеница да су многи мушкарци чезнули за њом.

 

 

Међутим, Биљанино срце припало је певачу Аци Илићу са којим је у дугогодишњем браку.

Према Биљани су многи мушкарци гајили емоције, а међу њима био је и Саша Поповић, он је својевремено говорио о том периоду, али је и открио шта га је код певачице највише привлачило.

 

Фото: АТА имагес

 

 

- Док се нисам оженио Сузаном Јовановић, био сам заљубљен у Биљану Јевтић. Каква је она риба била! Поред тога што је била добра певачица, била је прелепа и имала је велике, природне груди. То ми се увек допадало код ње. Сретао сам је на наступима и дружили смо се, али међу нама се никада ништа није десило. Е онда ју је преотео Аца Илић, који се убрзо и оженио њоме. Претекао ме је! Не знам шта је видела на њему (смех) - рекао је Саша једном приликом.

Са друге стране Јевтићева је признала да она према Поповићу никада није гајила нежна осећања.

 

 

- Лепо је када је неко у неког заљубљен, али мој супруг је тај који је освојио моје срце. Никад нисам радила са Сашом. Имали смо само један сусрет, када ме је покојна Рада Тодоровић Бабић водила на Бренин концерт да видим како изгледа. Тек сам почињала и била сам њен пулен. Тада сам први пут видела Сашу. Нисам знала да сам му се допадала, али то није ружно. Никада нисам обраћала пажњу на њега, а поготово на то какав је фрајер био. Тврдим само да је диван друг и човек према мени, али нисам га никад гледала на тај начин. Чим сам почела каријеру 1983, упознала сам Александра и тада су за мене завршене све приче о фрајерим. Он их је све отерао и предухитрио - рекла је певачица за Курир Старс.

БОНУС ВИДЕО: