Певачица Нада Топчагић једном приликом објавила је на Инстаграу фотографију која је приувкла велику пажњу њених пратиоца.

Наиме, она је поделила успомену са Сузаном Манчић, која је настала деведесетих година на мору у Црној Гори, а фотографисао их је Надин супруг Златко.

Фото: АТА имагес

 

 

- Време младости, дружења и безбрижности. Моја драга Сузана Манчић и ја - написала је Нада тада на Инстаграму, а та објава изазвала ј ебројне реакције.

Ова фотографија тада је била уклоњена због голих груди, а Нада је тада објаснила зашто је баш ту фотку објавила на свом профилу на друштвеној мрежи.

Фото: АТА имагес

 

 

- Јуче је било суморно време, рекох 'ајде да се нешто дешава, па сам почела да претражујем своје слике и нађем ту фотографију. Рекох, јаааао, кад је то било... А прво ме Сузи звала нешто приватно пре тога, не знам да ли се она сећа тога уопште... То је било у Кумбору. Била сам пресрећна када сам нашла ту фотографију и видела сам како је тада изгледала Црна Гора. Таква дивљина...па сам помислила: "Боже, што нисам у том времену". Знамо да је све то сада насељено, и сетила сам се баш тих тренутака, моје ране младости... Нити је ту шта вулгарно, нити ишта, толико смо чедно изгледале - прокоментарисала је у емисији "Гранд магазин".

Фото: Инстграм принтскрин/topcagicnada

 

 

- То је било годину дана после мог порођаја, па сам мало изгледала као пљескавица. Моје с*кице су биле као пљескавице, а Сузана је била баш, онако, права девојка. То је та природна лепота, ништа вулгарно... Где су груди тамо?! Поготово ја - као дечко! Данас сви мушкарци имају груди као ја тада! - нашалила се Нада, која је рекла да је намерно објавила фотографију, а не случајно као што су многи писали.

БОНУС ВИДЕО: