Глумица Мирка Васиљевић не говори често о свом породичном животу и односу у браку. Једна је од јавних личости која приватни и пословни живот врло добро раздваја, али је једном приликом открила шта јој у свакодневици најтеже пада.

Мирка Васиљевић дуго је у љубави са фудбалером Вујадином Савићем, а познати пар је због природе послова често раздвојен.

Како је открила, универзални рецепт за добру организацију не постоји, а како признаје ни код ње није увек све сјајно и перфектно.

- И код мене се дешава да иде, иде, па стане. Није увек све сјајно и перфектно, дешава ми се да мислим да нема излаза, како ћу све стићи, како ћу се организовати... Али ако седите скрштених руку, ништа неће моћи да се среди. Нема чекања, мора истог тренутка да се крене - истакла је Васиљевићева у емисији на "Првој" и признала да јој се деси да помеша имена девојчица:

- Мало ми и године рођења буду проблем. Трудим се да их пустим да буду своји, али да се зна ко је дете, а ко је родитељ. Најстарији син има 11 година и веома је самосталан, што се огледа у организацији дана. Има већ другаре, каже има своје контакте. Прави већ неке глупости, које су познате - истакла је Мирка.

Фото:АТА имагес

 

 

Вујадин, како је тада навела, највише воли да се шали на њен рачун, а фудбалер је у емисији открио и да је своју невенчану супругу ухватио како кришом једе слатко, али и да су му она и деца увек били на првом месту, иако није увек изгледало тако.

Он је, такође, истакао да би веома волео да буду у браку и поручио јој да се мало више ангажује око свадбе.

- Трудим се да једем оно што ми прија да бих се добро осећала, али некад и волим да "запрљам" свој организам и оним што не ваља, када већ као робот живим од своје 19. године, функциониши да његова каријера не трпи, да сам посвећена деци и некада ми стварно треба да почастим свој организам. И пошто не излазим из кухиње, ја све то радим стојећи и наравно да је шала увек на мој рачун, па је то да се ја кријем, да узмем кутлачу... Па ако треба од њих да се крјием... Десило се можда пар пута да су ме ухватили да то радим, па мало и додају све. Али нека, мени је све то симпатично - одговорила је она на наводе мужа.

БОНУС ВИДЕО: