Мексичка полиција ухапсила је Марију Гвадалупе (56) која је на међународном аеродрому у Мексико Ситију рушила и ломила мониторе и чупала каблове на шалтерима за чекирање зато што нису хтели да јој рефундирају новац за резервацију лета која није регистрована у компјутеру.

Дејли мејл пише да је Марија побеснела када се испоставило да резервација коју је извршила путем локалне мексичке лоу-кост авиокомпаније није у "Воларисовом" систему.

На видео снимку начињеном мобилним телефоном види се Марија како, док стоји на делу на који се одлаже пртљаг на мерење приликом чекирања, ломи компјутерски монитор о под.

Наводи се да је мало пре тога Марији речено да контактира другу агенцију у вези са повраћајем новца.

Фото: Твитер принтскрин/@fdiaz2050

 

 

Она потом наставља да се расправља са "Воларисовим" радницима и у једном тренутку на под баца и уређај за скенирање баркода, док шокирани путници око њега гледају и не могу да верују да се то догађа.

- Ако нећете да ми вратите новац, з*боле ме због тога. Али, то ће да вас кошта - викала је бесна Мексиканка.

Она се потом упутила ка другом шалтеру, зграбила и монитор и тастатуру који су стајали тамо и сручила све на под. На снимку се у позадини види особа која чека да Марији мало пусти бес како би јој пришла и одвела је одатле.

 

 

Полицајци су пресрели Марију која је кренула да напустуи аеродромску зграду и ухапсили је.

Локални мецији пренели су да је Марија укупно уништила четири компјутера и четири скенера.

"Воларис" је поднео кривичну пријаву против Марије, оптуживши је за уништавање опреме пве лоу-кост авиокомпаније и узнемиравање јавности.

(Курир.рс/Дејли мејл)

БОНУС ВИДЕО: