Љубав између сина певача Драгана Којића Кебе, Игора Којића и Теодоре Бјелице почела је наводно у јануару. Заједно су ишли на путовања, али нису желели да јавно говоро о томе. Тако ових дана је изашла информација од извора блиских певачици да су раскинули.  Разлог је то што нису имали иста интересовања. 

-Игор и Теодора су раскинули пре неколико недеља. Иницијатор је била Теодора, која је схватила да бивши Северинин муж никако није за њу.То су јој рекле и све пријатељице, али она је била баш заљубљена у њега. Ипак, с временом су почеле несугласице, те је она схватила да Игор не жели озбиљну везу и да није за њу- рекао је извор Курира и наставио:

-То је све почело да је гуши. Села је с њим и објаснила му да је најбоље да засад направе паузу. Игору није било право, али сложио се с њеном одлуком. Није дуго патио, већ неко време излази с друштвом. Баш се опустио, тако да никог не треба да изненади ако ускоро буде нашао нову девојку. 

Фото: АТА имагес

 

Теодора је потврдила ове приче и рекла да су се растали људски: 

-Једноставно, нисмо се поклопили. С годинама сам научила да не трошим време на људе и односе који ми не пријају. Без зле крви одлазим и тој особи пожелим све најбоље-рекла је Бјелица за Сторy.

БОНУС ВИДЕО: