Марију Каран је прошле недеље у Београду ударио њен дечко Владан Балабан, након чега је глумица урнисала његов аутомобил марке "порше", а сад су испливали нови детаљи овог несрећног догађаја.

Случајни пролазници позвали су патролу полиције, јер су у Француској улици на крову аутомобила "порше" видели управо Марију, према сазнањима поменутог листа. Када су полицајци стигли, у аутомобилу је на месту возача седела Марија Каран (39), док је поред ње био Владан Балбан (49). Тада су приметили да жена има посекотину на бутини и колену, а да је Балбан видно алкохолисан.

Фото: АТА имагес

 

Каран је објаснила да је са својим дечком била у оближњем ресторану, али су га због свађе напустили и кренули ка гаражи у Доситејевој улици. Расправљали су се низ улицу, да би јој он у једном тренутку наводно ударио шамар.

Међутим, она је затим узела тегове и противпожарни апарат и разбила задње стакло на аутомобилу. Балбан је, потом, сео у аутомобил и кренуо истим. Мало потом је угледао Марију како трчи ка њему. Тада ју је повезао, где су наставили свађу.

Фото: И. Маринковић

 

Марија Каран је колима Хитне помоћи превезена у Ургентни центар. Њој су констатоване лаке телесне повреде у виду расекотине десне бутине и огуљеног десног колена. У полицијској станици Стари Град Балбану је измерено око 1,15 промила алкохола у крви. Полицијску станицу Стари Град Марија је напустила у суботу око 10 часова, а Балбан два сата касније.

Подсетимо, Маријин адвокат је јуче навео да до никаквог насиља није дошло.

 

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".