Прво основно јавно тужилаштво у Београду, поднело је Првом основном суду у Београду оптужни предлог против глумице Мирјане Карановић, због постојања оправдане сумње да је дана 27.10.2022. године, на штету С.С. учинила кривично дело Тешка телесна повреда из члана 121. став 4. у вези става 1. Кривичног законика.

Фото: Профимедиа

 

​Наиме, оптужним актом осумњиченој Мирјани Карановић стављено је на терет да је наведеног дана у дворишту стамбене зграде, тешко телесно повредила оштећену С.С., на тај начин што је након краће вербалне расправе исту десном руком ухватила у пределу груди, те је протресла померањем руке, а потом и одгурнула, услед чега је оштећена пала на бетонско тло и услед ког пада је оштећена задобила тешку телесну повреду у виду прелома леве бутне кости.

Тужилаштво је предложило суду да се према окривљеној изрекне казна затвора у трајању од осам месеци и истовремено одреди да се тако утврђена казна неће извршити уколико окривљена у року од две године не учини ново кривично дело.

Контактирали смо глумицу овим поводом, а она нам је рекла:

- Ја о томе нисам обавештена. Ишле смо да дамо изјаву и ја и она. Сретале смо се након инцидента, наравно. Ја сам посећивала ту жену код куће, након што је изашла из болнице. Увек је била јако непријатна и драла се на мене. Та жена говори лажи - рекла нам је Мирјана Карановић, па се осврнула на тај 27. октобар.

- Моја је Мајка је умрла два месеца после тог инцидента. Жене које су чувале моју мајку знале су за њихове несугласице, али ми о томе нису говориле. Та жена ме је терала да ставим мајку у дом, иако она то није желела. Нисам хтела ни ја. Причала је да може да ми среди потврду да није способна. Њен син је био ту у тренутку када је она пала, али је већ изашао из зграде па није видео шта се тачно догодило. Он ми се извињавао и говорио је да је његова мајка претерала, он има 60 година, она 80 и нешто, али на суду је наравно стао на њену страну и потврдио њену причу. Ја сам њој помогла да устане када је пала и била сам ту за њу након што је изашла из болнице,  кад год сам је посетила она се драла на мене. Увек је вређала и мене и моју мајку, ви не можете да замислите које речи је користила, не бих сада о томе причала - истакла је глумица за наш портал.

 

(Телеграф)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".