Лепа Ксенија је бивша чланица групе "Хуррицане" и заједно са Сањом Вучић и Иваном Николић, представљала је Србију на "Евровизији" 2021. године.

Међутим, Кнез има још једну ћерку, млађу Андреу, која није ништа мања лепотица од Ксеније.

Фото: АТА имагес

 

 

Андреа је чак и екстравагнтнија од Ксеније, а отац Кнез је зове Бубица.

Иако имају различите мајке, њих две невероватно личе, чак имају и сличан глас.

Андреа често излази са својом старијом сестром и њеном колегиницом Сањом Вучић, те је и врло активна на друштвеним мрежама.

Ипак тамо поставља веома чудан материјал, слике са депоније, са опојним дрогама, као и слике на којима је њено попрсје у првом плану.

- Увек сам их подржавамо у свему. Наравно, оне знају да буду и помало несташне, као и сва деца, али су и веома одговорне. Оно што ја захтевам од њих то је да ми се увек јаве, где год да су и са киме год да су. Шта год... само да ми кажу: "Ту смо. Добро смо".

 

 

- Поред тога, оне имају обавезе које морају да заврше, тако су васпитане. А ја сам им подршка у свему што раде. Оне прате неке своје инстикте, а ако ја на било који начин могу да им помогнем, ту сам - рекао је Кнез једном приликом.

Кнез је већ годинама у вези са Татјаном, која такође има ћерке - Елоди и Тамару.

 

 

Како је певач истакао, девојке се одлично слажу.

- Наше ћерке одлично се слажу. Као да их је једна мајка родила и као да су рођене сестре. Ништа ми ту нисмо утицали ни форсирали, саме су се повезле и здружиле. Моје две ћерке често дођу овде и преспавају. Ксенија и Тамара тренирају заједно, а Бубица и Тамара иду заједно на плес.

 

 

- Често идемо сви заједно на путовања и излете, а највише воле када одемо у Параћин, где Татјана има породичну кућу, јер је тамо опуштена атмосфера. Њих четири су толико организоване да имају и своје тајне, па нам нешто и прећуте, али и ми смо уигран тандем па их брзо откријемо - испричао је својевремено Кнез.

БОНУС ВИДЕО: