Кантаутор Дино Мерлин иако важи за једног од најпопуларнијих и најпризнатијих музичара у региону, за чије концерте се увек тражи карта више, о приватном животу Дина Мерлина не зна се много.

Фото: Милена Анђела

 

 

Будући да је дуже од тридесет година у складном браку са супругом Амелом, у коју се заљубио на први поглед, у време док није ни слутио у ком правцу ће његова каријера кренути, Дино Мерлин сматра да о тој страни живота нема потребе превише причати.

Нерадо говори и о сину и ћерки, поштујући њихову жељу да се не експонирају у јавности. Ипак, као сваки родитељ, не труди се да сакрије да је бескрајно поносан на то у какве људе су стасали његов син Хамза и ћерка Наида.

Наида Дервишхалидовић посвећена је информатичким наукама и има интернационалну каријеру, а завршила је постдипломске студије на "Оксфорду". С друге стране, син Хамза школовао се у Берлину, а затим је у Истанбулу наставио студије за менаџмент и политичке науке.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

 

- Наида је рођена када сам почињао каријеру и у детињству је доживела све, од немаштине до, метафорички речено, "кавијара и шампањца". Навикла је на скроман живот, па је њен одговор на моје питање шта да јој донесем из Париза или Њурока увек био: "Тата, хвала, имам све. Само се што пре врати кући" - испричао је Дино једном приликом.

Истовремено, признао је да је син другачији.

- Кад се Хамзо родио, више нисмо имали егзистенцијалних проблема и навикао је да му Амела и ја приуштимо шта год пожели. Кад њега питам шта му треба, и не чека да завршим реченицу, већ има листу наруџбина. 

(Еспресо)

БОНУС ВИДЕО: