Истакнута драмска уметница Рада Ђуричин која је недавно напунила 89. година, крајем прошле године забринула је читаву јавност када се дознало да има озбиљних здравствених проблема. Ипак, на сву срећу, њено стање се значајно поправило, посебно последњих месеци.

Када је прошлог доживела мождани удар, доктори су били опрезни у прогнозама како ће тећи опоравак, међутим,  Рада је изненадила све и повратила психофизичке функције много брже него што су највећи оптимисти очекивали, а у разговору за магазин "Глорија" она је пре неколико месеци открила како се осећа: 

- Боље се осећам, само немам довољно снаге, али се надам да ћу и њу повратити. Маштам да се поново нађем у позоришту. Кад бих опет стала на позорницу, знам да би ми било још боље - истакла је глумица која је у последње време активнија и када је друштвени живот у питању, те се на неколико градских догађаја појавила и одушевила читаву јавност.

Фото: В. Данилов

 

 

Ово је посебно обрадовало Радине млађе колеге који је посебно уважавају, цене и воле, а томе сведочи и саопштење Бојане Маљевић које је она објавила путем "Инстаграма" и уверила нас да је Рада сасвим добро:

 

 

- Рада је сјајно. Још увек има најлепши осмех на свету. Пар сличица, за нашег друга Радана - написала је Бојана уз неизоставна срца у опису заједничких фотографија.
 

(Сторy)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".