Од тада су имале неколико заједничких појављивања, али пријатељство између ове две лепотице се ту није завршило. Њих две редовно једна другој коментаришу слике на Инстаграму, а неретко и објаве коју заједничку.

Тако је било и овога пута. Слобода је поделила фотографију са снимања на којој се поред Монике нашао и редитељ Емир Кустурица.

 

 

Подсетимо, о њиховом односу се мало зна, те је Слобода једном приликом одлучила да проговори нешто више на ову тему и открила како је изгледао њихов први сусрет и како се Моника опходила према њој.

- Током снимања филма имала сам исти третман као и Моника. Нису дозволили да се осетим мање вредном што немам светску славу каква је њена - изјавила је једном приликом Слобода.

- Понашале смо се као да се знамо одувек, као да смо колегинице са класе. Имам само речи хвале за њу, била је увек ту за мене као велика подршка. Волим повишени адреналин на сету, све сцене сам урадила сама, без каскадера. Моника се чудила и говорила ми да нисам циркузант, већ глумица и да ћу се повредити. Била је брижна попут мајке - открила је Слобода.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".